Julian Jonker

Partner/Registeraccountant

Julian? Daar wil je er meer van

Focus voedt vooruitgang, Julian is het levende bewijs. Al duurde het even voor hij deze vond. De middelbare school ging hem makkelijk af. Voor alle vakken haalde hij goede cijfers, zonder daar echt moeite voor te doen. Toen hij op het schoolplein aan het voetballen was, werd hij overvallen door zijn mentor met de vraag welk vakkenpakket hij ging nemen.

Julian had weinig tijd om een fundamenteel besluit te nemen, terwijl hij daar nog geen seconde over had nagedacht. Dus stelde hij de vraag: “wat doen de meeste leerlingen?” Hij nam de grootste golf en koos ook een economische richting; zonder te beseffen dat hij daarmee de deur dicht deed voor architectuur. Iets dat hem altijd had aangesproken.

Fluitend rondde hij zijn atheneum af en kwam voor de volgende keuze te staan. Wat zou hij gaan studeren? Hij koos voor accountancy, voor de combinatie werken én studeren. Een route die enorme commitment van je verlangt. Want je weet dat je nog negen jaar moet volharden voordat je echt bent afgestudeerd. Niet verwonderlijk haakt ook ruim 75% onderweg af. Dat gold niet voor Julian en dat tekent ook zijn karakter. Hij bijt zich ergens in vast en laat niet los. Een ideale eigenschap die Qwestor én klanten verder helpt.

Types als Julian, daar kan je er geen genoeg van hebben. Klonen was geen optie, maar wat bleek: hij heeft een broer en die zat bij Deloitte: Johannes. Hij heeft ‘m beetgepakt, niet meer losgelaten en Qwestor nog verder verrijkt. Samen zijn ze onderweg naar morgen.

Julian weet alles van

  • Strategische advisering MKB
  • Administratieve organisatie en interne beheersing
  • Jaarverslaggeving (RJ / IFRS)
  • Assurance