Digitale Procesoptimalisatie

Wil je als ondernemer kosten besparen, dan is dat per definitie ook een financieel vraagstuk. Procesoptimalisatie vergt een diepere kijk op de organisatie dan de zichtbare processen waar je elke dag op de werkvloer mee wordt geconfronteerd. Natuurlijk is er in die processen veel winst te behalen, maar vaak zie je nog veel meer mogelijkheden vanuit een financieel strategisch perspectief.

Het team Qwestor heeft verregaande kennis van slimme process mining software waarmee je data ontsluit die knelpunten in je processen blootlegt. Door die data samen met onze financieel, fiscaal en bedrijfsstrategische experts te analyseren, zie je snel waar je moet optimaliseren en hoe.

Hoe noodzakelijk procesoptimalisatie ook is, we weten uit ervaring dat er vaak spanningen ontstaan die je het hoofd moet bieden. Denk aan:

  • Veranderen roept weerstand op. Mensen houden graag vast aan dat wat ze kennen.
  • Ondernemers vertrouwen op hun gevoel. Waarom nu op data?’
  • Digitale transformatie kost veel tijd en geld. Ervaringen uit het verleden maken de ondernemer terughoudend.

Waarom Qwestor

Bij twijfel moet je nooit oversteken. Digitale procesoptimalisatie is een traject bij uitstek dat om commitment vraagt. Wij maken je meester van jouw twijfel door de belangrijkste mogelijkheden kansen no-cure-no-pay voor jou te visualiseren in concrete voorbeelden. Alleen als jij overtuigd bent van de voorgestelde aanpak of roadmap, gaan we de kosten in rekening brengen die je met een glimlach betaalt. We nemen dat risico zonder reserves omdat we je alleen verder willen helpen als we zien dat de kansen daar ook echt zijn.

Neem contact op