Voor projecten die zwaar wegen

Je betrekt ons bij financiële en fiscale aangelegenheden die veel impact hebben op je organisatie en privé.

Als ondernemer wil je maximale grip op je organisatie en wil je privé en zakelijk goed op elkaar hebben afgestemd. In een continu veranderende wereld is dat een uitdaging die nooit stopt. Vroeg of laat maakt de twijfel zich meester en heb je behoefte aan een objectieve kijk op de onderliggende materie. Dat is het moment dat je bij Qwestor aanklopt.

Ons team werkt intensief met je samen om inzicht te vergaren, de uitdaging te ontrafelen en de puzzel te leggen. Hoe verschillend onze experts ook zijn, we delen één overtuiging: niemand heeft alle wijsheid in pacht. Dé oplossing vraagt om samenwerking (ook met je accountant), breed gedragen overtuiging, én vooral veel aandacht.

Aandacht is onze investering

Bij complexe financiële en fiscale vraagstukken is er zelden één antwoord. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. De onzekerheid die dit met zich meebrengt, is hetgeen dat wij wegnemen. Niet door een snelle oplossing te dicteren, maar door je stapsgewijs mee te nemen in de ontwikkeling van het antwoord. De focus die ontstaat, bevrijdt je van elke twijfel.

No-cure-no-pay werken we de contouren van de oplossing uit. In een serie co-creatieve workshops investeren we tijd en aandacht om alle materie te verkennen en te doorgronden. Pas als jij overtuigd bent van de route – en je met een glimlach onze kosten vergoedt – gaan we een factuur sturen. Dat doen we zonder voorbehouden en reserves. Waarom? Omdat we de eerste klant nog moeten meemaken die we niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Interesse gewekt?

Laten we afspreken, dat is altijd een goed idee.

Contact opnemen