"Ik ben een mensenmens en geloof in persoonlijk contact. Succesvolle samenwerking staat of valt bij het bouwen van een oprechte relatie. Qwintess is echt. Daarom voel ik me hier thuis."

Johannes Jonker

Assistent accountant

Johannes wilde geen accountant worden

Omringd door zeven broers en vier zussen, leer je gezelligheid waarderen. Dat merk je aan Johannes die het leven toelacht. Als je met hem om tafel zit, dan weet je één ding zeker: je wordt getrakteerd op aanstekelijk enthousiasme en heel veel energie. Daar heeft Johannes nooit tekort aan gehad. Terwijl hij zijn atheneum afrondde werkte hij minimaal 16 uur per week.

Met zo’n werklust kom je er wel, in elk geval door de deur bij Qwestor. Al lag dat eigenlijk niet in de lijn der verwachtingen. Zijn broer Julian was aanvankelijk het voorbeeld dat hij beslist niet wilde volgen. Accountant? Nee dank je! Maar na het afronden van zijn Bachelor bedrijfseconomie, bleek hij meer gemeen met zijn broer te hebben dan gedacht.

Als werkstudent ging hij een half jaar werken op de financiële afdeling van de start-up Bloomon die samenwerkte met Deloitte. Eenmaal begonnen met zijn Master was de overstap snel gemaakt en werkte hij 2 dagen per week bij Deloitte. Na zijn Master kreeg hij direct een fulltime contract aangeboden, vergezeld van een hoopvol carrièrepad. Gelukkig voor ons loopt die weg langs Noordwijk waar hij zijn ambities sneller kan realiseren. Johannes wordt blij van het MKB en wil niets liever dan cijfers betekenis geven voor ondernemers.

De structuur en werkwijze van Qwestor maakt dat mogelijk, én meer dan dat. Want hier krijgt Johannes ook de ruimte om het merk en de cultuur van Qwestor betekenis te geven. Hij voelt zich als een vis in het water van de qweekvijver van talent.

Johannes weet veel van steeds meer dingen

  • Automatisering (financiële) processen
  • Jaarrekeningen
  • Visualisatie (financiële) data in de vorm van dashboards