Business, analytics & monitoring

Iedere ondernemer is zich ervan bewust. Automatisering, mechanisering, robotisering is aan de orde van de dag. Ze helpen je om de operatie voorspelbaar en efficiënter te maken. Data wordt gezien als het nieuwe goud. Als je deze weet te vertalen naar relevante en uitvoerbare inzichten ben je in staat je organisatie veel sneller bij te sturen en scherp aan de wind te varen. Ook op het gebied van finance ontstaan er elke dag oplossingen die je het leven als ondernemer makkelijker maken. In de praktijk zien wij dat MKB ondernemers het als een drempel ervaren om naar next level digitalisering te gaan. Qwestor heeft meermaals laten zien dat het veelal een schijndrempel is die je verrassend snel kunt slechten.

Wélke finance-oplossing je kiest is afhankelijk van de manier waarop je organisatie staat, en de rol die data voor jou kan spelen. De ene keer heb je voldoende aan een eenvoudige oplossing, de andere keer ben je geholpen met een geavanceerder pakket. Welke oplossing je ook kiest, het is vooral van belang dat je de juiste KPI’s ophaalt en deze betekenisvol inzichtelijk maakt. En dat is altijd maatwerk.

Qwestor is thuis in de nieuwe wereld en heeft haar organisatie daar – in samenwerking met zusterorganisatie Qwintess – op ingericht. We beschikken over een hoog opgeleid team van ervaren experts en jonge digitalen. Doordat we no-cure-no-pay tijd investeren in het doorgronden van je onderneming, markt en ambities, weten we precies welke digitale oplossingen het beste passen en hoe we deze voor jou gebruiksvriendelijk moeten configureren. Dit vertaalt zich in een roadmap van waaruit te werk zal worden gegaan.

Met Qwestor sta je er nooit alleen voor. We trainen het verantwoordelijke team in je organisatie, en wanneer dat nodig is, staan we aan je zijde om je hands-on te verder te brengen.

Waar kunnen we jou mee helpen?