Finance, funding & herstructurering

Als ondernemer werk je elke dag hard aan je organisatie om deze gezond te houden of te laten groeien. Niet zelden krijg je te maken met uiteenlopende financieringsvraagstukken. Soms heb je extra werkkapitaal nodig om nieuwe opdrachten te kunnen voorfinancieren, of zit je bijvoorbeeld tijdelijk met een cashflowprobleem wanneer opdrachtgevers te laat betalen. Ook kan het zijn dat de business continuïteit gevaar loopt; bijvoorbeeld door een sterk veranderende markt of een epidemie als COVID-19.

Soms is financiering niet het probleem, maar is het voor particulieren of ondernemers de vraag wat ze met hun surplus aan vermogen doen? Ze zitten niet op negatieve spaarrente te wachten. Om te voorkomen dat spaargeld langzaam verdampt, groeit de behoefte naar goed renderende beleggingen. Qwestor heeft de ervaring, expertise en het netwerk om brugfuncties tussen ondernemer en vermogende particulier te vervullen.

Of je nu moet verdedigen of juist wilt aanvallen, het is belangrijk dat je de juiste oplossing kiest. Is het wel zo slim om bij een bank aan te kloppen? Passen de voorwaarden van private funding goed bij je groeimodel? Hoe ver kun je gaan om je business model veranderen? Kies je verkeerd, haalt een weerbarstige werkelijkheid je zomaar in; maak je de juiste keuze, dan helpt deze je versnellen.

Qwestor heeft een uitgebreid en bewezen trackrecord ten aanzien van financieringsvraagstukken. Daarom durven wij dit ook No-cure-no-pay aan. Ons succes wordt gedreven door focus. We voorkomen dat we te snel conclusies trekken en benaderen je vraagstuk 360┬║. Vanuit breed begrip werken we samen met jou verschillende scenario’s uit en laten we jou zien wat er onderaan de streep het beste voor je uitpakt.

Waar kunnen we jou mee helpen?